WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse - SAV Futsal Morlanwelz  7 - 2  (3-0)

DATUM 04-11-2016  21:15

DOELPUNTEN 2'18 Boujemaoui 1-0, 4'26 Amajoud 2-0, 15'47 Dahmani 3-0, 20'40 Ait Salah 4-0, 27'01 Amajoud 5-0, 31'54 Boujemaoui 6-0, 32'26 Lippolis 6-1, 33'27 ... 6-2, 36'00 Dahmani 7-2

VERSLAG KK Malle-Beerse trekt onmiddellijk ten aanval. Na twee minuten schuift Boujemaoui de bal vanuit de tweede lijn in de verste hoek. Morlanwelz profiteert niet van een misverstand in de Malse verdediging en tien seconden later is het 2-0. Didi bereikt Amajoud die binnentikt. De thuisploeg is oppermachtig en Morlanwelz raakt amper een bal aan. Zowat het enige wapenfeit van Morlanwelz is een knal op de paal van Dendane halfweg de eerste periode. Enig minpuntje is dat het te lang 'maar' 2-0 blijft. Vier minuten voor de koffie scoort Dahmani met een fantasietje de 3-0. KK Malle-Beerse gaat na de versnaperingen op zijn elan door. Ouaddouh met een harde voorzet en Ait Salah tikt bij de tweede paal de 4-0 op het scorebord. Morlanwelz heeft pech als het na een goede combinatie opnieuw het doelhout raakt. Na een steal legt Amajoud de forfaitscore vast. En het zit Malle-Beerse ook wat mee. Een corner van Boujemaoui gaat via een verdediger binnen. De thuisploeg is oppermachtig en verliest de focus. Twee balverliezen later is het 6-2. Morlanwelz gaat met vliegende keeper spelen, maar dat breekt ze al snel zuur op. Dahmani buit balverlies uit en scoort de 7-2. Twaalf seconden voor het einde trapt Doclot nog een tienmeter naast.